Over J19nu
Jongeren 19 Nu afdeling N.E.T. is dé vereniging voor jongeren uit Nagele, Espel en Tollebeek. Iedere jongere vanaf 16 jaar mag lid worden. NET is onderdeel van de afdeling Noordoostpolder, evenals Crespa, Joek en Mix-ML. Samen met de afdelingen Dronten en Lelywolde, vormt afdeling Noordoostpolder Jongeren 19 Nu Flevoland.

De meeste activiteiten worden georganiseerd in de drie verenigingsgebouwen. Deze staan verspreid over Flevoland met ‘de Buren’ in Emmeloord, ‘Cultus Inn’ in Dronten en de ‘Groene Schuur’ te Zeewolde. De exploitatie van deze gebouwen is geregeld via aparte stichtingen gerelateerd aan de afdelingen.

Over J19nu N.E.T.
Ook organiseert N.E.T. eigen activiteiten, waaronder Springfeest en Eiergooien. Springfeest is het schuurfeest van N.E.T., wat in 2017 voor het eerst georganiseerd is. Eiergooien wordt al veel langer georganiseerd en is daardoor ook een begrip in Tollebeek.

Springfeest en Eiergooien hebben een eigen commissie, met enthousiaste jongeren. De commissies zijn het hele jaar druk bezig met voorbereidingen, om succesvolle evenementen te organiseren.

Deze commissies worden hierin bijgestaan door het bestuur. Het bestuur regelt voornamelijk de zakelijke dingen voor de vereniging, maar ook de overige activiteiten.

Naast de grote activiteiten organiseert N.E.T. namelijk vele andere dingen voor de jongeren uit Nagele, Espel en Tollebeek. Denk hierbij aan verschillende leuke uitjes. Het doel van deze uitjes is de jongeren samen te brengen.

NET is dus echt een vereniging VOOR en DOOR jongeren.

17

09

J19nu NOP Hop Hop Rondje NOP

17 september 2022

19:30-2:00

16

10

J19nu JOEK Oktoberfest

16 oktober 2021

19:30-00:00

20

09

J19nu N.E.T. Algemene leden vergadering

20 september 2020

15:00

Volg ons op snapchat!